Zaharul brut nerafinat este obtinut din trestie de zahar de calitate superioara din Mauritius.
El poate inlocui zaharul alb si poate fi utilizat la indulcirea bauturilor fierbinti (ceai si lapte) sau in retete de prajituri, budinci.
Proprietati:
-
Recomandat pentru inlocuirea zaharului alb.
-
Poate fi folosit la indulcirea tuturor alimentelor.
Mod de consum:
-
Poate fi folosit si la indulcirea bauturilor fierbinti (ceai si lapte) sau in retete de prajituri, budinci.
-
Este indicat sa se foloseasca si in produsele de patiserie.
Valori medii nutriționale 100 g:
-
Valoare energetica - 1591 kJ/ 380 kcal,
-
Grasimi - 0 g (din care acizi grasi saturati - 0 g),
-
Glucide - 98,1 g (din care zaharuri - 97 g),
-
Fibre - 0 g,
-
Proteine - 0 g,
-
Sare - 0,07 g.
Prezentare:
-
500g.